Ons team

Home > Ons team

Jeroen Rigterink

Mede-eigenaar en ontwikkelaar van Presentis. Verantwoordelijk voor bedrijfsleiding en tevens hoofdprogrammeur.

Peter Hubert

Mede-eigenaar en ontwikkelaar van Presentis. Verantwoordelijk voor bedrijfsleiding, demonstraties, trainingen en consultancy.

Ewout Blijleven

Verantwoordelijk voor de helpdesk, binnendienst en klantenservice.

Jurgen Kocken

Programmeur verantwoordelijk voor maatwerk en koppelingen.

Leonie Krauts

Verantwoordelijk voor demonstraties, trainingen en consultancy.

Merijn van der Wijk

Programmeur verantwoordelijk voor de app in samenwerking met de webapplicatie.

Tom de Jong

Verantwoordelijk voor demonstraties, trainingen en consultancy.

Al onze medewerkers werken samen met onze klanten aan de verdere ontwikkeling van Presentis.

Wij zijn afkomstig uit verschillende werkvelden, ICT, praktijkonderwijs en basisonderwijs. Door deze combinatie van verschillende expertises hebben we een sterke basis kunnen vormen voor het ontwikkelen van Presentis.

Ons doel is de leerling te helpen bij zijn/haar ontwikkeling en ondertussen Presentis naadloos aan te laten sluiten op uw werkprocessen. Door de inhoudelijke ervaring van Peter te combineren met de technische ervaring van Jeroen hebben we samen Presentis ontwikkeld. Inmiddels werken we met een ervaren team van specialisten en samenwerkingspartners. We zullen Presentis blijven door ontwikkelen en aanpassen aan de wensen van de scholen en wereld om ons heen.

We werken samen met een groot aantal partners en bedrijven uit het werkveld. Door samen te ontwikkelen, te koppelen en kwaliteit te waarborgen.

Adviesgroep Presentis

Vanuit de Presentis scholen is er een adviesgroep opgezet die 4 jaarlijks bij elkaar komt om samen met de collega’s uit ons bedrijf kritisch te kijken naar de ontwikkelingen, wensen en verbeteringen die doorgevoerd moeten en kunnen worden. Deze groep komt in Apeldoorn op ons kantoor bij elkaar en bestaat uit een afvaardiging van maar liefst 20 scholen.

Op deze manier vergroten de betrokkenheid en invloed van scholen zelf in de verdere ontwikkeling van Presentis en wordt het middel steeds beter toegespitst op de wensen uit de markt.