Neem contact op voor een demonstratie bij u op school!

Wanneer u interesse heeft in een uitgebreidere kennismaking met Presentis kunt u contact opnemen voor een vrijblijvende en kosteloze demonstratie bij u op school.

Tijdens deze demonstratie zal iemand die zelf werkzaam is in het (praktijk)onderwijs u het systeem uitleggen. Deze uitleg gaat verder dan alleen een technische uitleg. Presentis past zich zoveel mogelijk aan de gebruikende school aan. Gedurende de demonstratie is het daarom van belang om samen te onderzoeken hoe uw manier van werken en Presentis het best bij elkaar passen en welke aanpassingen eventueel gedaan moeten worden voor uw school.

Daarnaast zal er tijdens de demo direct de mogelijkheid zijn om van elkaar te leren. We zijn inmiddels op ruim 100 scholen geweest voor demonstraties en werken inmiddels met meer dan 70 scholen samen. De ervaring die we hierbij hebben opgedaan delen we graag. Zo creëren we al tijdens de demo een win-win situatie.

Contactgegevens

www.presentis.nl – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – telefoon 085 - 401 93 69

Demonstratie versie 

Door op onderstaande link te klikken is het mogelijk om de webbased versie van Presentis te bekijken:

https://demo.presentis.nl/start

Inloggegevens:

Als docent - (Gebruikersnaam: Demo, Wachtwoord: Op aanvraag via bovenstaand mailadres)

Als leerling - (Gebruikersnaam: L1212, Wachtwoord: Op aanvraag via bovenstaand mailadres)

Als ouder - (Gebruikersnaam: U1212, Wachtwoord: Op aanvraag via bovenstaand mailadres)
 

Let op! Gegevens die u invoert zijn voor iedereen die de demonstratie versie probeert zichtbaar.