Mensen uit de praktijk

Het team van Presentis bestaat uit Jeroen Rigterink, Peter Hubert, Marjan Drost en Ewout Blijleven. Wij zijn afkomstig uit verschillende werkvelden, ICT, praktijkonderwijs en basisonderwijs.

Door deze combinatie van verschillende expertises hebben we een sterke basis kunnen vormen voor het ontwikkelen van Presentis.

v.l.n.r. Peter Hubert - Marjan Drost - Ewout Blijleven - Jeroen Rigterink

 

Peter is nu ruim 15 jaar werkzaam op Praktijkonderwijs Zutphen. Begonnen als onderwijsassistent in de praktijk, daarna mentor en later doorgestroomd in de functie van vakdocent horeca, mentor en ICT coördinator. Vanuit het werkveld heeft Peter zelf ondervonden dat het op een vraaggerichte manier ondersteunen van een leerling niet of nauwelijks vastgelegd kon worden. Dit heeft hem doen besluiten initiatief te nemen in het ontwikkelen van Presentis.
Naast Presentis is Peter nog steeds werkzaam op Praktijkonderwijs Zutphen. Dit betekent voor de bestaande en toekomstige gebruikers van Presentis een contactpersoon die op de hoogte is en blijft van de ontwikkelingen binnen het (Praktijk)onderwijs.

Marjan is meer dan 30 jaar actief in de ICT sector als software ontwikkelaar bij voornamelijk grote ICT bedrijven. Daar ontwikkelde ze onder andere Windows programma’s  voor de gezondheidszorg en food-sector. Naast Windows programma’s heeft Marjan veel kennis van het ontwikkelen van mobiele apps.

Ewout is ruim 15 jaar werkzaam geweest als groepsleerkracht in het basisonderwijs. Naast zijn lesgevende taak was Ewout ook de ICT-coördinator binnen de school. In deze functie was hij verantwoordelijk voor het schrijven van en het werken volgens het ICT-beleidsplan, deelnemen in ICT commissies, het maken van de website, verzorging van de huisstijl, contacten onderhouden met ICT bedrijven en kleine storingen oplossen.

Jeroen is al 15 jaar softwarepartner voor meer dan 250 tevreden bedrijven en onderwijsinstellingen. Hij ontwikkelde onder andere software voor facturatie, relatiebeheer, voorraadbeheer en het volgen van cliënten bij re-integratiebedrijven. Deze ervaring heeft een bijdrage geleverd aan de kwaliteit van het product Presentis. Naast Presentis is Jeroen eigenaar van het softwarebedrijf Jerrisoft BV.

Ons doel is de leerling te helpen bij zijn/haar ontwikkeling en ondertussen Presentis naadloos aan te laten sluiten op uw werkprocessen. Door de inhoudelijke ervaring van Peter te combineren met de technische ervaring van Jeroen hebben we samen Presentis ontwikkeld. We zullen Presentis blijven doorontwikkelen de aankomende jaren.