Verbinding OPP – mentoraat – ondersteuning (HGW praktisch gemaakt)

Home > Agenda > Verbinding OPP – mentoraat – ondersteuning (HGW praktisch gemaakt)

Gegevens

Datum:
18-09-2024
Tijd:
10:00 t/m 14:00
Locatie:
Watermanstraat 47 7324AJ APELDOORN
Kosten:
€ 250,00 per persoon

Wanneer je deelneemt aan deze training krijg je uitleg en inspiratie om het basisdossier van de leerling vanaf OPP tot en met door- en uitstroom te verbinden en er vooral ook praktisch mee aan de slag te kunnen samen met de leerling. We willen de administratie efficiënt en effectief doen, zodat er zoveel mogelijk tijd overblijft om met de leerling(en) zelf aan de slag te gaan. In beide gevallen zijn de processen rondom de leerling en de (praktische) kennis van het middel Presentis van groot belang. Hier gaan mee aan de slag met veel praktische voorbeelden..

De training is bedoeld voor coördinatoren, teamleiders, ondersteuningsteam en mentoren.

Wil jij aan deze training deelnemen, geef je dan op via info@presentis.nl. Geef daarbij de naam van de school en de naam/namen van de personen door, die deel zullen nemen aan deze training.  

Er is op deze dagen een maximaal aantal plekken beschikbaar. Wanneer er meer vraag is dan aanbod dan zullen wij meer trainingen aanbieden. De training gaat door bij een minimum van 6 personen en kosteloze annulering kan tot uiterlijk 14 dagen voor de training.  

De lunch, koffie/thee en drankjes worden verzorgd, dieetwensen kunnen doorgegeven worden via de mail bij opgave.