Training roosteren (vervolgtraining; alleen nieuwe en verbeterde functies)

Home > Agenda > Training roosteren (vervolgtraining; alleen nieuwe en verbeterde functies)

Gegevens

Datum:
04-06-2024
Tijd:
10:00 t/m 15:00
Locatie:
Watermanstraat 47 7324AJ APELDOORN
Kosten:
€ 250,00 per persoon per dag

De training bestaat uit het leren werken met en verkennen van de nieuwe functies die met een grote update geïnstalleerd zullen worden. Vanuit de trainingen van de afgelopen tijd en ook het gebruik van ons rooster op enkele tientallen scholen zijn wensen voor nieuwe functionaliteit en verbeteringen van bestaande functionaliteit gekomen. Deze hebben geleid tot het plannen van een grote update, zodat deze verbeteringen en vernieuwingen gebruikt kunnen gaan worden voor het nieuwe rooster van 24-25.

De training is bedoeld voor collega’s die het roosterbeheer en/of de regie hebben over Presentis onder hun verantwoordelijkheid hebben in de scholen. En dan specifiek scholen die al een roostertraining hebben gevolgd en alleen de nieuwe update willen leren kennen. Wil jij aan deze training deelnemen, geef je dan op via info@presentis.nl. Geef daarbij de naam van de school en de naam/namen van de personen door, die deel zullen nemen aan deze training.  

Er is op deze dag een maximaal aantal plekken beschikbaar. Wanneer er meer vraag is dan aanbod dan zullen wij meer trainingen aanbieden. De training gaat door bij een minimum van 6 personen en kosteloze annulering kan tot uiterlijk 14 dagen voor de training.  

De lunch, koffie/thee en drankjes worden verzorgd, dieetwensen kunnen doorgegeven worden via de mail bij opgave.