Training applicatiebeheer

Home > Agenda > Training applicatiebeheer

Gegevens

Datum:
20-11-2024
Tijd:
10:00 t/m 16:00
Locatie:
Watermanstraat 47 7324AJ APELDOORN
Kosten:
€ 250,00 per persoon

Deze training bestaat uit alle onderdelen die een applicatiebeheerder nodig heeft om deze taak uit te voeren. O.a. komt aan bod: stamgegevens en instellingen, koppelen en ontkoppelen leerlijnen: gebruikersbeheer, autorisatiematrix, kolomkiezer, communicatie; mailen, app

De training is bedoeld voor collega’s die het applicatiebeheer van Presentis onder hun verantwoordelijkheid hebben in de scholen. Daarnaast is het ook voor de regie van het proces goed om deze training te volgen en zo meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden ter ondersteuning van de processen binnen de school.

Wil jij aan deze training deelnemen, geef je dan op via info@presentis.nl. Geef daarbij de naam van de school en de naam/namen van de personen door, die deel zullen nemen aan deze training.  

Er is op deze dagen een maximaal aantal plekken beschikbaar. Wanneer er meer vraag is dan aanbod dan zullen wij meer trainingen aanbieden. De training gaat door bij een minimum van 6 personen en kosteloze annulering kan tot uiterlijk 14 dagen voor de training.  

De lunch, koffie/thee en drankjes worden verzorgd, dieetwensen kunnen doorgegeven worden via de mail bij opgave.